Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τραγικό θάνατο βρήκε η 68χρονη Έσθερ Μάρτιν στην Αγγλία όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας XL Bullys μπροστά στα μάτια του 11χρονου εγγονού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 68χρονη δέχθηκε την επίθεση όταν προσπάθησε να χωρίσει δύο κουτάβια που τσακώνονταν με αποτέλεσμα οι γονείς τους να ορμήξουν στην Έσθερ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail η 68χρονη είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών, Άσλεϊ Γουόρεν, για την επιθετικότητά τους αλλά η απάντηση που είχε πάρει ήταν «κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω με τα γ@@@να τα σκυλιά μου».

1
Ο 39χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών

Ο 39χρονος είναι ράπερ, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι εξέτρεφε σκυλιά της εν λόγω ράτσας.

Η κόρη της 68χρονης, Σόνια, επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ότι τα σκυλιά του είναι επικίνδυνα. Σύμφωνα με την ίδια στο σπίτι του 39χρονου ζουσαν οχτώ σκυλιά, τα έξι κουτάβια και τα δύο ενήλικα.

1
1

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης πυροβόλησαν και σκότωσαν τα σκυλιά ενώ προσπάθησαν μαζί με περιοίκους να σώσουν τη ζωή της 68χρονης χωρίς, όμως, αποτέλεσμα αφού η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πριν να προλάβουν να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr