Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθ

Η Ευδοκία Τσαγκλή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, από την οποία και επέζησε.

Η παίκτρια του Big Brother μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι συμβαίνει σχετικά με την υπόθεση. «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας μαραθώνιος», ανέφερε.

Αναφέρθηκε επιπλέον, στην ομιλία της μητέρας που έχασε το παιδί της, στη Βουλή. «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών. Μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως, η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτή την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε μέσα σε όλο αυτό το "μαύρο", γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες ακόμα δεν έχουν την ψυχική δύναμη», δήλωσε.

Τέλος, κατέληξε: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ότι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι' αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επιτέλους, ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, αυτά περνάμε και είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά».