Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κρυο θερμομετρο

Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία απόψε ενώ στα ορεινά θα πέσει μέχρι τους -2. Αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Αύριο αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Τετάρτη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και στους -2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, θα πνέουν ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη τα φαινόμενα τοπικά ενδέχεται να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, τα οποία είναι κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.