Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ευρωεκλογές

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο εγκαινίασε, με εκδήλωση χθες το απόγευμα στην αίθουσα Καστελιώτισσα, τη θεσμική εκστρατεία του ενόψει των εκλογών, προβαίνοντας παράλληλα σε απολογισμό των πεπραγμένων του για το έτος 2023.

O επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο Ανδρέας Κεττής κατά το χαιρετισμό του είπε πως το διακύβευμα είναι να υπάρξει συνέχεια και να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουμε τα σημερινά μας κεκτημένα, για να είμαστε βέβαιοι, όπως είπε, ότι θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις δημοκρατίες και τα δικαιώματά μας ως ευρωπαίοι πολίτες.

Στο πλευρό του γραφείου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην προσπάθεια για μαζική προσέλευση στις κάλπες βρίσκονται ενεργά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Βουλής, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να προαναγγέλει μάλιστα ότι την Δευτέρα στο πλαίσιο της παρουσίασης των προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης για το 2024, θα ανακοινωθούν δράσεις που θα αποσκοπούν στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στα κοινά.

Σύνθημα της εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενόψει ευρωεκλογών, είναι το «αξιοποίησε την ψήφο σου, για να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα».