Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συννεφιά, μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού που θα μας συντροφεύσει τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.  

Το βροχερό σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ο καιρός να είναι συννεφιασμένος χωρίς την πιθανότητα βροχής.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις προβλέψεις, απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ για να καταστουν σταδιακά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.