Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

H Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Μισοτελειωμένη».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη μουσική βιομηχανία σήμερα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορεί να μυρίζει επιτυχία, αλλά να μη γίνει τελικά, για άλλους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν η ίδια έχει «πέσει στα πατώματα» για έναν έρωτα, όπως λέει το τραγούδι της.

«Εννοείται ότι έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω παραδεχτεί ξανά. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μία φορά, αλλά το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει», εξήγησε.

Όσο για τη ζωή της αυτή την περίοδο, δήλωσε: «Προσέχω πάρα πολύ, προσπαθώ για το καλύτερο το δικό μου, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα, απολαύσεις, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων».

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης, για τον γιο της και το πώς διαχειρίζεται το ότι η μητέρα του είναι διάσημη. «Πλέον, δεν τον νοιάζει που με σταματάνε στον δρόμο θαυμαστές. Γελάει, το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Είναι δύσκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας, για να τους συνδυάσεις. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Βάζω τους στόχους μου μεν, αλλά πάω μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο τώρα, κάνω συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία, έχω συναυλίες που έχω οργανώσει και πάει λέγοντας».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO