Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συννεφιασμένο και βροχερό σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις το βροχερό σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι τη Δευτέρα.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή, ωστόσο τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί όμως κοντά και λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.

Πιο αναλυτικά απόψε, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα νότια παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, αναμένεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες χαμηλές και μέσες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ασθενείς βροχές. Κατά περιόδους θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στο εσωτερικό παροδικά βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ και προοδευτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως σε περιοχές στα ανατολικά και στο εσωτερικό, αναμένεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά, παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να αιωρείται αραιή σκόνη.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα.

Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να αιωρείται αραιή σκόνη.