Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος συννεφια

Η θερμοκρασία σήμερα (19/01) θα ανέλθει στους 20 βαθμούς με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος ενώ το απόγευμα είναι πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές. Αύριο θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ την Κυριακή αναμένεται να πέσουν ελαφριές βροχές. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τη Δευτέρα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο, τα οποία είναι αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Τη Δευτέρα αναμένεται πτώση.