Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 23 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις. Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις πυρόσβεσης δρουν σε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη μάντρα οχημάτων στον Ύψωνα.

Τα πιο σημαντικά ήταν περιστατικό που έλαβε χώρα στις 11:15 χθες (13/01) με πυρκαγιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στη Λάρνακα με εκταταμένες ζημιές και ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας. Δεν κινδύνεψε κανείς εφόσον δεν υπήρχαν ένοικοι στο διαμέρισμα.

Στις 19:47 χθες, πυρκαγιά και ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας σε μικρό διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετημένο στην εσωτερική Δημοτικού σχολείου στον Στρόβολο.

Στις 04:06 σήμερα, πυρκαγιά σε όχημα και ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στα Πολεμίδια.

Αυτή την ώρα οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού επιχειρούν με 2 πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε σωρό από άχρηστα παλιοσίδερα σε εγκαταλελειμμένη μάντρα οχημάτων στον Ύψωνα.

Η πυρκαγιά ελέγχεται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Για όλες τις περιπτώσεις τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.