Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρητ

Η 28χρονη Λάουρα Μαρία Σόουν-Δημητρίους, Κύπρια του βορείου Λονδίνου, έχασε τη ζωή της το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Ένφιλντ μαζί με τους δύο σκύλους της όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο που εγκατέλειψε το σημείο.

Το περιστατικό πιστεύεται ότι σημειώθηκε ενώ η άτυχη μητέρα διέσχιζε διάβαση στην τακτική βόλτα με τα κατοικίδιά της στο Great Cambridge Road.

Ως ύποπτος δράστης συνελήφθη ένας 17χρονος ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ως τα μέσα Φεβρουαρίου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Η οικογένειά της διενεργεί έρανο για να καλύψει το κόστος των 10.000 λιρών για την κηδεία στη διαδικτυακή πλατφόρμα GoFundMe (In Memory of Laura Maria Sone Demetrious).

Η αδερφή της Τζίνα που δημιούργησε τη σελίδα έγραψε πως η οικογένεια δεν γνώριζε πως θα έπρεπε ξαφνικά να σχεδιάσει την κηδεία της 28χρονης όταν βγήκε για βόλτα με τους σκύλους της. «Η αδερφή μου έφυγε για πάντα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του θύματος Πίτερ έγραψε στο Facebook ότι ήταν η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής του όταν η μικρότερη κόρη του τον ξύπνησε για να του αναγγείλει τηλεφωνικώς την τραγική είδηση.

Η μητέρα της Τζωρτζίνα ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται και ζήτησε όποιος μπορεί να βοηθήσει την αστυνομική έρευνα.

Σημειώνεται πως το 2017 στην ίδια διάβαση είχε σκοτωθεί 44χρονη τουρκικής καταγωγής νηπιαγωγός, όταν επίσης χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.