Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στην υποστελέχωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας και στην αναδιάρθρωση του προσωπικού αποδίδει την καθυστέρηση απάντησης στις επιστολές της Επιτρόπου Διοίκησης ο Έπαρχος Λευκωσίας Ανδρέας Χατζηπάκκος. Η ιστορία των αναπάντητων επιστολών ξεκινά δύο χρόνια πριν όταν και αποτάθηκε η Επίτροπος στον Έπαρχο και από τότε δεν έχει πάρει απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Επίτροπο Διοίκησης ο Έπαρχος Λευκωσίας άφησε αναπάντητες έξι επιστολές ενώ δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα πολίτη που αφορούσε την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας. Όπως είπε στο Μέρα Μεσημέρι στον ΑΝΤ1 η Επίτροπος Διοίκησης Μαρία Στυλιανού Λοττίδη το συγκεκριμένο γεγονός εκτός από ένδειξη ασέβειας προς τον θεσμό της Επιτρόπου αποτελεί και ποινικό αδίκημα.

Οι αναπάντητες επιστολές προς την κα. Λοττίδη οδήγησαν την Επίτροπο στην διαδικασία για σύνταξη ειδική έκθεσης η οποία στάληκε στον υπουργό Εσωτερικών για να παρέμβει. Ακόμα δεν παρέλειψε να τονίσει πως το επόμενο βήμα θα είναι η καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα.

Ο κ. Χατζηπάκκος δήλωσε στο Μέρα Μεσημέρι, χωρίς να θέλει να ωραιοποιήσει την κατάσταση, όπως είπε, πως εκφράζει τον αμέριστο σεβασμό του προς τον θεσμό της Επιτρόπου Διοίκησης και προς τους πολίτες με τον ίδιο να λέει πως σήμερα ή αύριο θα απαντήσει στις επιστολές της Επιτρόπου.