Τηλεόραση Ραδιόφωνο
987

Πραγματοποιείται σήμερα στις 8.30, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, Υφυπουργών και Επιτρόπων, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τις τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων και του Υφυπουργείου, ανακοινώθηκε ότι στις 10.30 θα γίνει η τελετή στο Υπουργείο Άμυνας, στις 11.15 στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στις 12μμ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στις 12.45μμ στο Υπουργείο Υγείας, στη 1.30μμ στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ στις 2.15μμ θα γίνει η τελετή για τη νέα Επίτροπο Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Πάλμας, του Υπουργείου Γεωργίας η κα. Μαρία Παναγιώτου, του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο κ. Μάριος Χαρτσιώτης, του Υπουργείο Υγείας ο κ. Μιχάλης Δαμιανός, το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ο κ. Νικόδημος Δαμιανός, Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων η κ. Μαριλένα Ραουνά. Νέα Επίτροπος Περιβάλλοντος η κα. Αντωνία Θεοδοσίου, Επίτροπος Ορεινών Περιοχών ο κ. Χαράλαμπος Χριστοφίνας και Επίτροπος Πολίτη ο κ. Παναγιώτης Παλατές.

Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης και παραλαβής αρχίζοντας από το υπουργείο Άμυνας στις 10:30, στο υπουργείο Γεωργίας στις 11:15 και στο υπουργείο Δικαιοσύνης στις 12:00. Στις 12:45 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Υγείας.

Ακολουθούν το υφυπουργείο Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής και η Επίτροπος Περιβάλλοντος.