Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη χθες το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα στην πολιτεία Μπαΐα της Βραζιλίας, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό προκαλώντας πολλά θύματα.

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανακοίνωσαν σήμερα οι πυροσβεστικές αρχές της πολιτείας στα βορειοανατολικά της χώρας.

«Στρατιωτικοί πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν μετά από ενημέρωση για ένα τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε αποτέλεσμα 25 νεκρούς και συνέβη στον αυτοκινητόδρομο BR 324, κοντά στην πόλη Γκαβιάο», τόνισαν οι αρχές.

Το τροχαίο συνέβη περίπου 250 χιλιόμετρα από το Σαλβαδόρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Μπαΐα.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης στο δυστύχημα, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Δευτέρα, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο.

Τριήμερο πένθος

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η καμπίνα του φορτηγού, που μετέφερε μάνγκο, παραμορφώθηκε εντελώς από τη σύγκρουση, σύμφωνα με εικόνες που δημοσιεύθηκαν από τον τοπικό Τύπο.

Οι σοροί των νεκρών παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές για ταυτοποίηση.

Το δημαρχείο της Γιακομπίνα, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα, κήρυξε σήμερα τριήμερο πένθος και ετοιμάζει «αγρυπνία» για τα θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ