Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Η Μάγισσα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της μεγαλύτερης παραγωγής της ελληνικής τηλεόρασης «Η Μάγισσα». Τα όσα διαδραματίζονται θα είναι καθοριστικά για τις ζωές των ηρώων και την εξέλιξη του μύθου. ΄Ερχεται η αρχή του τέλους έρχεται και όλοι θα πληρώσουν…

 

Διαβάστε τις περιλήψεις όσων θα δούμε στα επεισόδια 41 – 43:

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά την διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες, καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ απ’ τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο, δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους…

Η Μάγισσα

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42              

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξη τους, θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα. Θ’ αποδειχθεί φίλος ή εχθρός τους; Η Κυπριανή αναστατώνεται ιδιαίτερα καθώς πληροφορείται απ’ τον Σπήλιο, για τη Θεοφανώ. Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει απ’ τους εχθρούς της. Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα και το πνεύμα της Άναχιτ, θα γυρέψει εκδίκηση, με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Ο Μάρκος σοκάρεται απ’ την πράξη της Θεοφανώς. Η Κυπριανή επιστρέφει μόνιμα στον πύργο των Γερακάρηδων, οδηγώντας την Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση. Ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους, ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον υποπτεύονται. Ο Κανέλλος συγκρούεται με την Δαμιανή για όσα γίνανε με τους Τριβολαίους. Ο Μάρκος παίρνει έναν επικίνδυνο δρόμο για να ξεδιαλύνει το μυστήριο της Θεοφανώς.

ΜΑΓΙΣΣΑ-TR9

Η «Μάγισσα»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Πρωταγωνιστούν οι:  Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

 

1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος  

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

#Magissa

Facebook: @magissa.ant1tv

Instagram: @magissa.ant1tv

Twitter: @magissa_ant1tv