Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξηυ

Διακοπές κάνουν αυτές τις μέρες και τα κατοικίδια. 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 συνεργείο του ΑΝΤ1 επισκέφθηκε ξενοδοχείο σκύλων στο Γέρι και κατέγραψε εικόνες από τις στιγμές χαλάρωσης που απολαμβάνουν οι τετράποδοι φίλοι μας.

Χαράλαμπος Χατζηβασίλης – Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου Σκύλων - Εκπαιδευτής

«Εδώ οι σκύλοι πως περνούν την μέρα τους. έρχονται εδώ, βγαίνουν 2-3 φορές την ημέρα βόλτα, βγαίνουν ομάδες, αυτοί που κάνουν παρέα και μπορούν να παίξουν μαζί, αυτοί που δεν μπορούν βγαίνουν μαζί μας και παίζουν μαζί μας αποκλειστικά». 

Η πληρότητα του ξενοδοχείου έχει αγγίξει το 100%.

Τα σκυλάκια τρέχουν, παίζουν και διασκεδάζουν, αναμένοντας τους ιδιοκτήτες τους να τους παραλάβουν. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα σκυλάκια τα οποία βρίσκονται σε καταφύγια αναζητώντας την δική τους οικογένεια που θα τους αγαπήσει.

Χαράλαμπος Χατζηβασίλης – Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου Σκύλων - Εκπαιδευτής

«Τα καταφύγια είναι υπερπλήρη για ακόμη μια χρονιά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν κατανοεί τη σημασία του σκύλου πηγαίνουν και πιάνουν και μετά τα αφήνουν και έτσι βρίσκονται σε καταφύγια ή αδέσποτα στους δρόμους. Είναι τόσα πολλά που φεύγει ένα μπαίνουν τρία, φεύγει ένα μπαίνουν πέντε».

Εφιάλτης Πυροτεχνημάτων

Αντιμέτωπα με τη μεγαλύτερή τους φοβία έρχονται κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς πολλά κατοικίδια τα οποία τρομάζουν από τον εκκωφαντικό ήχο των πυροτεχνημάτων.

Χαράλαμπος Χατζηβασίλης – Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου Σκύλων - Εκπαιδευτής

«Πρέπει να βάλουν όλοι τους σκύλους μέσα. Είναι μία μόδα που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα υπάρχει. Πολλά σκυλάκια χάνονται, τραυματίζονται και άλλα πεθαίνουν.  Έχω πελάτες που μου έχουν φέρει τον σκύλο τους ξενοδοχείο γιατί έχουν θέμα με τα πυροτεχνήματα και επειδή εδώ είναι ησυχία η περιοχή μας τους φέρνουν στο ξενοδοχείο και δεν μπορούν να τους έχουν μαζί τους μόνο και μόνο για να γλυτώσουν αυτό το πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων τα κατοικίδια πρέπει να βρίσκονται εντός του σπιτιού ή σε ένα ασφαλές μέρος ώστε να νιώθουν προστατευμένα.