Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στους 21 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα με τον καιρό να είναι κυρίως αίθριος με ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς. Το επόμενο τριήμερο αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά το απόγευμα και στα δυτικά παράλια τη νύχτα.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ τη νυχτα καθώς και την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.