Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την τηλεόραση, τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή, τη διαθήκη του, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν μιλάει πια με τις αδερφές του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

«Και να ήθελα να είμαι στο Your Face Sounds Familiar, που το ήθελα πολύ, έμαθα ότι δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2024», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στον Γιώργο Λιάγκα θα έτρωγε ένα υπέροχο κοψίδι με τα χέρια, επειδή όμως έχει ωτορινολαρυγγολογικό πρόβλημα, θα φταρνιζόταν συνέχεια. Η Κατερίνα Καινούργιου αν ερχόταν στο χριστουγεννιάτικο δείπνο μου θα έτρωγε μόνο το γλυκό γιατί θα είχε έρθει από άλλα τέσσερα καλέσματα. Θα της έδινα έναν υπέροχο κουραμπιέ. Τη Φαίη Σκορδά θα την κερνούσα τραχανά, που θα είχε φέρει η ίδια από το υπέροοχ χωριό της. Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είχε έρθει από το απόγευμα και θα μαγειρεύαμε μαζί, απλά δεν θα την αφήσω να βάλει πολύ αλάτι».

Σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Ανεξάρτητα με την ηλικία, γιατί αν πούμε τη δική μου δεν με βολεύει, έχω περάσει 7 δεκαετίες και 2 χρόνια. Άρα δεν μιλάμε για ηλικία αλλά για στυλ. Το κόκκινο καταρχάς δεν είναι καθόλου μόδα για σκηνή. Δεύτερον, η Δέσποινα έχει μια υπέροχη σιλουέτα που είναι διακεκομμένη με αυτές τις μπότες, τα ρούχα, τα σκισίματα. Η Βανδή είναι μια θεά, που δεν έχει ανακαλύψει ότι θα ήταν πολύ προστατευμένη με ένα υπέροχο πατρόν μαύρο ρούχο, το οποίο θα άφηνε κενό το ένα μπράτσο της ή τη μία γάμπα της. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

Για τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή, ο σχεδιαστής είπε: «Τις ημέρες των Χριστουγέννων στις φυλακές, δεν μπορούσα παρά να πειθαρχήσω και να τραγουδήσω την Άγια Νύχτα μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους, που ήταν πολύ μέσα στις μουσικές και μέσα στις νότες. Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι ήμουν ο μόνος παράφωνος από αυτούς. Επειδή μας βλέπουν τώρα στις φυλακές, να πω ότι θα τους κάνει καλό να είναι πειθαρχημένοι, να μπορέσουν να σωφρονιστούν και να έχουν μια καλύτερη χρονιά από αυτή ή αυτές που πέρασαν μέχρι τώρα».

Αναφορικά με τη σχέση με τις αδερφές του, δήλωσε: «Μου λείπουν και κάθε φορά που είναι γιορτές πιστεύω ότι εκείνες θα με πάρουν και θα μου πουν ότι αναθεώρησαν για όσα συνέβησαν. Ωστόσο, στα 11 χρόνια δεν το έχουν κάνει ακόμη. Κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμένα. Έχω παράπονο, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους που τα είδα πολύ μικρά, 11 χρόνια μετά έχουν μεγαλώσει, θα μπορούσαμε να ήμασταν και σαν φίλοι με τα ανιψοεγγόνια ας τα πούμε».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς επισήμανε για τη διαθήκη του: «Αλλάζω κάθε τόσο τη διαθήκη μου γιατί θέλω να αφήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα σε φίλους μου».