Τηλεόραση Ραδιόφωνο
diesel

Η πρώην προσωπική βοηθός του Αμερικανού ηθοποιού Βιν Ντίζελ μήνυσε τον σταρ των ταινιών Fast & Furious, κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Fast Five το 2010.

Η Asta Jonasson ισχυρίζεται στη μήνυση ότι ο ηθοποιός την κόλλησε στον τοίχο καθώς έκανε πρόβα μια σκηνή σεξ. Περαιτέρω, τον μήνυσε υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία παραγωγής του την απέλυσε λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Κατά την μήνυση, ο Ντίζελ, την εξουδετέρωσε σωματικά στη σουίτα ξενοδοχείου και «αγνόησε τις σαφείς δηλώσεις της Jonasson περί μη συναίνεσης».

«Της ήταν ξεκάθαρο ότι απολυόταν επειδή δεν ήταν πλέον χρήσιμη - ο Vin Diesel την είχε χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες», αναφέρει η αγωγή.

Προσθέτει: «Η κα Jonasson ένιωθε αβοήθητη, η αυτοεκτίμησή της κατεδαφίστηκε με την αμφισβήτηση των δεξιοτήτων της για το αν μια επιτυχημένη καριέρα θα απαιτούσε να ανταλλάξει το σώμα της για να προχωρήσει».

Η πρώην βοηθός ισχυρίζεται επίσης ότι άλλο στέλεχος της εταιρείας της έκανε πρόταση γάμου στο ίδιο ξενοδοχείο λίγες μέρες πριν το περιστατικό με τον κ. Ντίζελ..

Ο Bryan Freedman, δικηγόρος του Ντίζελ, δήλωσε σε γραπτή δήλωση στο CNN την Πέμπτη: «Ο Vin Diesel αρνείται κατηγορηματικά αυτόν τον ισχυρισμό στο σύνολό του.