Τηλεόραση Ραδιόφωνο
support

Εκείνη τη δύσκολη στιγμή που ένα παιδάκι θα μπεί σε ένα ασθενοφόρο για μεταφορά ή θα εισαχθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών Παίδων, προσπαθεί να απαλύνει η νέα κίνηση του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, με την παράδοση δεκάδων μικρών λούτρινων αρκούδων.

Το κάθε μικρό λούτρινο αρκουδάκι έχει ως στόχο να κάνει τη δύσκολη εμπειρία του παιδιού όσο το δυνατό πιο ανώδυνη , να του επιτρέψει να νιώσει λίγο πιο άνετα και να του αποσπάσει την προσοχή δίνοντάς του χρόνο και χώρο για να ηρεμήσει.

Σε μια σεμνή τελετή στην παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου, Έλλης Ιωαννίδου,  του Διευθυντή του ΤΑΕΠ Δρ. Σάββα Σάββα, της Δρ. Παναγιώτας Σιακού, της Προϊστάμενής της Υπηρεσίας Ασθενόφορων  Ριάνας Κωσταντίνου και φυσικά του Αγίου Βασίλη του SupportCY παραδόθηκαν σήμερα μικρά αντίγραφα της «Χαράς» της μεγάλης λευκής αγαπημένης αρκούδας του SupportCY που επέστρεψε ακόμα μια χρονιά μαζί με τον Άγιο Βασίλη για να μοιράσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Αρκουδάκια παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων ΟΚΥΠΥ, στο Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών Παιδων στο Γ. Ν. Λευκωσίας, καθώς και στο Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών του Γ. Ν. Λάρνακας.

Στο πλαίσιο του #XmasJoyBySupportCY έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλές μεγάλες και μικρές χριστουγενιάτικες δράσεις, ενώ αυτή την εβδομάδα προγραμματίζονται ακόμα περισσότερες με κορύφωση των δράσεων στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Αγίου Βασίλη και της «Χαράς» του SupportCY μπορείτε να δείτε στο facebook page: SupportCY.

τραπεζα κυπρου
τραπεζα κυπρου