Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Βροχερό σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία τόσο για αύριο όσο και για τις επόμενες μέρες μέχρι και την Δευτέρα.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία μέχρι και την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Τη Δευτέρα ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά απόψε οι κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις θα συνεχίσουν να παρατηρούνται, ενώ αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες μεμονωμένες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ασθενής βροχή.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ οι τοπικά αυξημένες χαμηλές και μέσες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά περιόδους, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.