Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Η πτήση, λοιπόν, ξεκίνησε και ήρθε η ώρα των τυπικών ανακοινώσεων από τον πιλότο. Αφού ο πιλότος της πτήσης 567 για το Ορλάντο της Φλόριντα ολοκλήρωσε τις ανακοινώσεις του, ο ίδιος έκανε μια συγκινητική αναφορά στον 10χρονο συνεπιβάτη. Ο πιλότος προϊδέασε ότι πρόκειται για την «πιο αξιομνημόνευτη πτήση» στην ζωή του. Αρχικά, ανακοίνωσε ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ένα πολύ γενναίο παιδί, 10 ετών, ο Τζέικομπ, από τον οποίο ζήτησε να σηκώσει το χέρι του για να τον δουν όλοι.

«Τζέικομπ είσαι γενναίος μαχητής», είπε ο πιλότος καλώντας τους επιβάτες να χειροκροτήσουν τον 10χρονο συνεπιβάτη τους. «Τζέικομπ έχεις ξεπεράσει τον καρκίνο!», είπε εμφατικά ο πιλότος. «Σήμερα δεν γιορτάζουμε ένα ονειρικό ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ, αλλά γιορτάζουμε ένα θαύμα», πρόσθεσε ο πιλότος.

Στα καθίσματα πκριβώς πίσω από τον Τζέικομπ και τους γονείς του, οι επιβάτες σήκωσαν τα πολύχρωμα χαρτόνια που έγραφαν: «You are cancer free!».

«Τζέικομπ, είσαι πραγματικός ήρωας. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Μας ενημέρωσαν πριν απογειωθούμε ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις σου, είσαι καθαρός από καρκίνο!» ανακοίνωσε με θαυμασμό ο πιλότος, και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ οι γονείς του αγκάλιασαν τον γιο τους, μέσα σε δάκρυα χαράς.