Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στη Λεμεσό, 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, ενώ ο 17χρονος προσπαθούσε να διασταυρώσει πεζός το δρόμο, στην οδό Χριστοδούλου Χατζηπαύλου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 49χρονος.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος. Αφού διασωληνώθηκε, εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

ρη

Ο οδηγός του οχήματος, υπεβλήθη σε αλκοτέστ και νάρκοτεστ, με αρνητικές ενδείξεις.

Η Αστυνομία ζήτησε  από το δικαστήριο την έκδοση διατάγματος για σύλληψη του οδηγού αλλά απορρίφθηκε.Η Αστυνομία προχώρησε στη λήψη  ανακριτικής κατάθεσης στον οδηγό όπου ο ίδιος προέβη στους ισχυρισμούς του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητεί μαρτυρίες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. 

«Η αστυνομία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα γιατί ο πεζός κτυπήθηκε πάνω σε διάβαση πεζών φωτοελεγχόμενη και αναζητούμε μαρτυρία για τις συνθήκες αυτές», ανέφερε ο Αξιωματικός τροχαίων δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Ο κ. Καφάς πρόσθεσε ότι «η βάση των εξετάσεων μας είναι σε αυτό το σημείο για να εξακριβωθεί εάν ο πεζός είχε κάνει χρήση της διάβασης πεζών για να έχει το δικαίωμα να διασταυρώσει το δρόμο ή αν ήταν πράσινο το φως που επέτρεπε στον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του»

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Φωτογραφία από το όχημα που οδηγούσε ο 49χρονος

ργε