Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 48 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διάρρηξη οικίας και κλοπής, διάρρηξης οικίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου, 2023 στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στις 15/11/2023 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στις 21/11/2023, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν κοσμήματα καθώς και χρηματικό ποσό.

Στις 6/12/2023 μέλη της Αστυνομίας ενημερώθηκαν για την παρουσία δύο άγνωστων γυναικών εντός της οικίας άντρα από την επαρχία Λευκωσίας. Στο σημείο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοκκινοτριμιθιάς τα οποία εντόπισαν τις δύο γυναίκες που έμοιαζαν στην περιγραφή που δόθηκε προηγουμένως και τις οδήγησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, εντοπίστηκαν στοιχεία και μαρτυρίες που φέρονται να τις εμπλέκουν τις δύο γυναίκες στις πιο πάνω υποθέσεις.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.