Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τις «καρδιές» των χρηστών των social media έχει «κλέψει» ένας γλυκύτατος πιτσιρικάς ο οποίος «παλεύει» με μία γάτα καθώς του έχει πάρει τη σειρά του για να κάνει τσουλήθρα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο ΤikTok από τον λογαριασμό «Ligeri Limnios» το μικρό αγοράκι βρίσκεται μπροστά στην τσουλήθρα και με «ζωγραφισμένο» το παράπονο στο πρόσωπό του μάχεται να διώξει τη γάτα, καθώς είναι η σειρά του να κάνει τσουλήθρα.

Το πιο αστείο αλλά παράλληλα αξιολάτρευτο στον μικρό ήρωα του βίντεο είναι πως δεν αγγίζει τη γάτα  αλλά προσπαθεί να την πείσει με επιχειρήματα να αποχωρήσει για να παίξει καθώς είναι η σειρά του.

«Είναι άδικο, είναι άδικο, είναι η σειρά μου», λέει ο πιτσιρικάς με τη γάτα όμως να μην πτοείται.

Ο πιτσιρικάς συνεχίζει τον επίμονο αγώνα του χωρίς επιτυχία. «Είναι άδικο, είναι άδικο. Αυτό που κάνεις εσύ εκεί είναι άδικο. Είναι η σειρά μου να κάνω τσουλήθρα», επιμένει.

Δείτε το βίντεο

Τελικά, ο μικρός αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να πείσει τη γάτα με τα επιχειρήματά του, προσπαθεί να «εξαπατήσει» και να «ξεγελάσει» τη γάτα δείχνοντάς της ένα μερμήγκι.

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο πιτσιρικάς έπεισε τη γάτα να του κάνει το χατήρι, όμως το σίγουρο είναι ότι με το παράπονό του έγινε viral.

Πηγή: in.gr