Τηλεόραση Ραδιόφωνο
o]p[

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, αφοσιωμένες στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες τους, έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο Papantoniou Baby Club τα κέντρα Mind Body Baby. Αυτή η συνεργασία ενισχύει το Papantoniou Baby Club, ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με γνώμονα την στήριξη των γονέων με μικρά παιδιά μέχρι 3 ετών, μέσα από την προσφορά όλο και περισσότερων προνομίων.

Έτσι τώρα, όλα τα νέα μέλη που θα εγγράφονται στο Papantoniou Baby Club, πέρα από το συνηθισμένο πακέτο προνομίων, θα λαμβάνουν και ένα επιπλέον voucher για 1 δωρεάν session float και massage στα κέντρα Mind Body Baby, αξίας 90 ευρώ.

Οι υπηρεσίες των Mind Body Baby αποτελούν μία νέα, καινοτόμο πρακτική σε ό,τι αφορά στην υγεία, την ευεξία και την ανάπτυξη των βρεφών και των προνηπίων με κύριο συστατικό την υδροθεραπεία και την βρεφική ρεφλεξολογία. Τα Mind and Body Baby ιδρύθηκαν στην Κύπρο από την Victoria Massia που έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό, στον τομέα της βρεφικής ανάπτυξης.

Η συνεργασία των Υπεραγορών Παπαντωνίου με τα κέντρα Mind Body Baby αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Οι γονείς μπορούν να περιμένουν από το Papantoniou Baby Club ολοένα και περισσότερες νέες εκπλήξεις και επιπλέον προνόμια.

Για την εγγραφή σας στο Papantoniou Baby Club επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.papantoniou.com.cy/babyclub.

 

o]p[