Τηλεόραση Ραδιόφωνο
liu

Κάθε άλλο παρά μόνος του ήταν ο Μακόλεϊ Κάλκιν στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Ο σταρ των κλασικών κινηματογραφικών επιτυχιών «Μόνος στο Σπίτι» και «Μόνος στο Σπίτι 2», μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στην τελετή, στην οποία τον συνόδεψαν η αρραβωνιαστικιά του, Μπρέντα Σονγκ, τα δύο αγοράκια τους, Ρόρι και Κουίν Κάλκιν και πολλοί φίλοι.

Συγκινητική επανένωση του Μακόλεϊ Κάλκιν με την κινηματογραφική «μαμά» του

Παρούσα ήταν και η κινηματογραφική «μαμά» του Μακόλεϊ Κάλκιν, η ηθοποιός Κάθριν Ο’Χάρα -διάσημη για την κραυγή «Κέβιν!» από την ταινία του 1990, όταν συνειδητοποίησε ενώ πετούσε με την υπόλοιπη οικογένεια προς το Παρίσι ότι ο μικρός της γιος θα έκανε Χριστούγεννα «μόνος στο σπίτι».


Η Ο’Χάρα απέτισε φόρο τιμής στον «γιο» της, σημειώνοντας ότι η ερμηνεία του Κάλκιν ως “Κέβιν Μακάλιστερ” έκανε τόσο αγαπητή την ταινία και το σίκουέλ της: «Σε ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνη στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές, για να μοιραστείς αυτή την ευτυχισμένη περίσταση. Είμαι τόσο περήφανη για σένα», είπε.