Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία γέμισε με κλασικά αυτοκίνητα...ντυμένα με μουστάκια.

Τα μουστάκια από τα αυτοκίνητα αφαιρέθηκαν σήμερα, τελευταία μέρα του Νοέμβρη, για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη στο πλαίσιο του Μovember.

«Στόχος της φυσικά και το πρωτοποριακό -τα μουστάκια στα αυτοκίνητα- ήταν για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον το κοινού και να προκαλέσουμε την μεγαλύτερη δυνατή διάχυση στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ για να περάσει το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει Ζώες», δήλωσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ήταν της Α' Τεχνικής σχολής Λευκωσίας και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του Idalion classic car club.

«Να δώσουμε στον κόσμο αυτό που ζητά, να έχει την πρόληψη του, να πηγαίνει να εξετάζεται σχετικά με το θέμα αυτό», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων της Α' ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας, Ιάκωβος Ιακώβου. 

«Η σημερινή εκδήλωση είναι για την πρόληψη του ανδρικού καρκίνου. Είναι μια πρωτοβουλία της Α' Τεχνικής Σχολή Λευκωσίας. Ευχαριστούμε την Α' ΤΕΣΕΚ που μας κάλεσε και συνδράμαμε και εμείς στο έργο για τον ανδρικό καρκίνο, την πρόληψη», ανέφερε ο ιδρυτής του Idalion classic car club, Νίκος Αρτέμη.

Στόχος των διοργανωτών να καταστεί η συγκεκριμένη εκδήλωση θεσμός.