Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Φίλοι και συγγενείς προβληματιστεί έντονα για την πρόσφατη απώλεια βάρους της Νικόλ Κίντμαν, ειδικά μετά την εμφάνισή της στα βραβεία CMA μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.

Ανησυχίες έχουν προκύψει για την υγεία της, καθώς η 56χρονη ηθοποιός έχει χάσει πάνω από 9 κιλά τους τελευταίους μήνες, δείχνοντας πολύ αδύνατη. Πηγές από το περιβάλλον της έχουν εκφράσει ανησυχία, σημειώνοντας την ακραία απώλεια βάρους, με τα οστά της να γίνονται πιο ευδιάκριτα και τη συνολική της εμφάνιση να δείχνει ανησυχητικά λεπτή.

H εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν που προκάλεσε ανησυχία

1
1

Σύμφωνα με τη Marca, υπάρχουν εικασίες ότι το κίνητρο της Κίντμαν για την απώλεια βάρους πηγάζει από την επιθυμία της να ανταγωνιστεί νεότερες ηθοποιούς όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Μάργκοτ Ρόμπι, γεγονός που έχει επιτείνει το άγχος των γύρω της.

«Η Νικόλ είναι τρομοκρατημένη ότι ο χρόνος της έχει περάσει» δήλωσε ένας συνεργάτης της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζει ότι αν χάσει κι άλλα κιλά, θα κάνει τον εαυτό της να δείχνει καλύτερο!».

Παρά το γεγονός ότι και ο σύζυγός της ανησυχεί πολύ και την προέτρεψε να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της, η Κίντμαν φαίνεται πεπεισμένη ότι η απώλεια περισσότερων κιλών θα βελτιώσει την εξωτερική εμφάνισή της.

Πηγή: protothema.gr