Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βγφ

Οι μεγαλύτερες Black Friday προσφορές που φαντάστηκες έχουν ήδη ξεκινήσει στα Public! Όποιος τύπος καταναλωτή και αν είσαι, μην χάνεις χρόνο, επισκέψου τα καταστήματα Public και το Public.cy και επωφελήσου από προσφορές όπως:

Πλυντήριο Ρούχων SAMSUNG 9kg και 1200 στροφών, μόλις στα 379€ από 479€

Smartphone Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB - από 269,90€ μόνο 199,90€

Τηλεόραση Samsung QLED 55" 4K, από 899€ μόνο στα 699€ ● 40% έκπτωση σε επιλεγμένους κωδικούς LEGO

● Τα πιο Black Friday deals σε χιλιάδες προϊόντα από όλες τις κατηγορίες: τεχνολογία με smartphones, tablets, laptops και πολλά ακόμη, οικιακές συσκευές με ψυγεία και πλυντήρια/στεγνωτήρια, προϊόντα ψυχαγωγίας όπως τηλεοράσεις & είδη lifestyle σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Η μεγαλύτερη Black Friday που φαντάστηκες τρέχει ήδη στα Public, με ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες για να τα «σηκώσεις» όλα! Μέσα από μια διευρυμένη γκάμα εκπτωτικών προϊόντων απολαμβάνεις και φέτος τη μεγαλύτερη αγοραστική εμπειρία της χρονιάς, σε όλα τα φυσικά καταστήματα, αλλά και στο Public.cy!

Φέτος τα Public συγκέντρωσαν τα πιο δυνατά Black Friday deals από όλα τα επώνυμα brands της αγοράς για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου, όποιος τύπος καταναλωτή και αν είσαι, ό,τι προϊόν και αν ψάχνεις! Αν ανήκεις σε αυτούς που «παθαίνουν λαλά» με τις τόσο χαμηλές τιμές, «θα τα δεις όλα» στα Public με αμέτρητα είδη τεχνολογίας, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και προϊόντα ψυχαγωγίας με δυνατή έκπτωση, για να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητα σου και να ανανεώσεις τον χώρο σου!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, μπες τώρα στο Public.cy, ανακάλυψε τις προσφορές και κάνε τις αγορές σου!