Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Επιστολή απέστειλε η Αστυνομία στον Δήμο Λεμεσού με την οποία ζητά ακύρωση άδειας λειτουργίας συγκεκριμένου συνδέσμου φιλάθλων που λειτουργεί στην πόλη. Η επιστολή στάλθηκε μετά από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στον Άγιο Ιωάννη τα οποία προκάλεσαν αρκετές ζημιές και οχληρία στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι, έχει ενώπιον του μια επιστολή από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, η οποία παραθέτει στοιχεία για παραβατική συμπεριφορά από ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο φιλάθλων.  

Απαντώντας ερώτηση εάν ο Δήμος θα προχωρήσει στην ακύρωση της άδειας λειτουργίας, ο κ. Νικολαϊδης ανέφερε πως όσοι προκαλούν τα επεισόδια «έχουν κάποιους χώρους συγκέντρωσης οι οποίοι εάν κλείσουν, αυτοί οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια, θα βρουν άλλα σημεία συνάντησης».

Ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε, ωστόσο πως μετά από την καταγγελία της Αστυνομίας, ο Δήμος Λεμεσού είναι υπόχρεος να εξετάσει το ζήτημα, το οποίο θα τεθεί στην επόμενη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. Στόχος, σημείωσε, είναι να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και  να προωθηθεί μια οριστική διευθέτηση.