Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στην σύλληψη 33χρονου καταζητούμενου προχώρησε την Δευτέρα η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, αλλά και παράνομης κατοχής ναρκωτικών και περιουσίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες βράδυ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν σε συγκεκριμένη οδό, στην πόλη της Πάφου, προς αναζήτηση καταζητούμενου, ηλικίας 33 ετών, μόνιμου κατοίκου Κύπρου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εναντίον του 33χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία καθώς και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς η οποία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου στις 15 Νοεμβρίου του 2023. Κατά την άφιξη των αστυνομικών, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εντόπισαν τον ύποπτο να περπατά έξω από την κατοικία του, τον πλησίασαν και τον πληροφόρησαν ότι είναι υπό σύλληψη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Αυτός φέρεται να τράπηκε σε φυγή, καταδιώχτηκε και τελικά έγινε κατορθωτή η ανακοπή και σύλληψή του σε μικρή απόσταση. Κατά την σύλληψή του φέρεται να έφερε αντίσταση.

Ο 33χρονος αρχικά συνελήφθη για τα αδικήματα της απόδρασης και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη του. Στην συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα σε τσαντάκι μέσης που έφερε, όπου φέρεται να βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 9 γραμμαρίων περίπου καθώς και άσπρη κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη, βάρους 5 γραμμαρίων περίπου, οπότε συνελήφθη και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε αριθμός παλαιών και ξένων χαρτονομισμάτων για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη εκ νέου και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.