Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά από την Παρασκευή. Στην ατμόσφαιρα, από την Τετάρτη και μετά, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σταδιακά, τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σύντομα στα νότια και στα ανατολικά, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ενδέχεται τοπικά να παρατηρηθεί και αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές ως νοτιοανατολικές διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ και σταδιακά, ιδιαίτερα στα παράλια, μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα ανατολικά και στα βόρεια, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται κυρίως αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.