Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πό

Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ.

Το ζευγάρι φημολογούνταν ότι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου πέρυσι, με την Αντέλ να δημιουργεί νέες εικασίες όταν αναφέρθηκε στον αθλητικό μάνατζερ ως «σύζυγό» της.

Τώρα λέγεται ότι επιβεβαίωσε την ένωση στο κωμικό σόου του φίλου της Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν την είδηση στο «Deuxmoi».

Ένας θεατής εξήγησε: «Ήμουν στην κωμική εκπομπή του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε: "Εγώ παντρεύτηκα"».

Ένα άλλο μέλος του κοινού πρόσθεσε: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε "παντρεύτηκα". Σούπερ χαρούμενη και ήταν σούπερ γλυκιά».

Και πρόσθεσε: «Η Αντέλ καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο της και περνούσε υπέροχα. Η ασφάλειά της ήρθε μόνο για να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε αν ο κόσμος ήξερε ότι ήταν εκεί τον παρενοχλούσε [τον Άλαν Καρ] είναι κολλητοί φίλοι».

Τον περασμένο μήνα, ο Πολ είπε πώς αυτός και η Αντέλ «βοήθησαν ο ένας τον άλλον» κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή CBS Mornings, ο Πολ είπε για τη σύντροφό του: «Ήταν υπέροχη, νομίζω ότι θα συμφωνούσε ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σε μια καλή κατάσταση, είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη. Είναι υπέροχη για μένα. Ήμασταν υπέροχοι ο ένας για τον άλλον».

Πηγή: Πρώτο Θέμα