Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ωστόσο θα υπάρχουν αρχικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό ενώ αναμένονται άνεμοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.  

Το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.  

Αναλυτικά ο καιρός 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο. 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά, κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και τα βόρεια ταραγμένη και αρχικά μέχρι κυματώδης, ενώ στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και αρχικά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά και τα βόρεια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια και τα ανατολικά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νοτιοανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός. 

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.