Τηλεόραση Ραδιόφωνο
dua lipa

Η Dua Lipa κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο τραγούδι της, Houdini, και έχει ξεκινήσει την καμπάνια προώθησής του, μεταξύ άλλων και με συμμετοχές σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σε μία από τις οποίες αποκάλυψε πώς προτιμάει να απολαμβάνει το παγωτό της.

Πρόσφατα λοιπόν η διάσημη σταρ βρέθηκε καλεσμένη του DJ Greg James και της εκπομπής Radio 1 Breakfast Show. Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με το παγωτό, η 28χρονη τραγουδίστρια είπε ότι σιχαίνεται το παγωτό σοκολάτα και την ιταλική εκδοχή του, δηλαδή το τζελάτο, ωστόσο όταν θέλει να φάει παγωτό επιλέγει γεύση βανίλια και πάνω του ρίχνει ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει μάθει αυτό το συνδυασμό, της βανίλιας, του ελαιολάδου και του αλατιού σε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος πλέον απολαμβάνει το παγωτό του με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνη.

Ο συνδυασμός είναι πράγματι περίεργος, αλλά η Dua Lipa φαίνεται πως ξέρει τι κάνει, καθώς ο συνδυασμός «con olio e sale», όπως ονομάζεται στην Ιταλία, είναι πιο δημοφιλής από ό,τι νομίζαμε. Σύμφωνα με έγκριτα μέσα που ασχολούνται με τη γεύση, σε αυτό το συνδυασμό το ελαιόλαδο παίρνει τη θέση του σιροπιού και, ειδικά αν είναι καλής ποιότητας, αναδεικνύει τη λιπαρή ουσία που υπάρχει ήδη μέσα στο παγωτό, δίνοντας μάλιστα μία ιδιαίτερη φρουτώδη και πιπεράτη γεύση σε αυτό. Η προσθήκη του αλατιού κάνει ακόμα πιο πολυεπίπεδη τη γεύση, τονίζοντας την αντίθεση ανάμεσα στο γλυκό και το αλμυρό.

Εσείς θα δοκιμάζατε έναν τέτοιο συνδυασμό γεύσεων; Εμείς λέμε ναι, εξάλλου η ζωή είναι μικρή για να μην δοκιμάζουμε όσα περισσότερα πράγματα θέλουμε.

Πηγή: Marie Claire