Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχές καταιγίδες

Μερικώς συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς ενώ τη νύχτα θα πέσει στους 14 βαθμούς. Το Σαββατοκύριακο λόγω του βαρομετρικού χαμηλού από τα Βαλκάνια αναμένονται βροχές και καταιγίδες ενώ είναι πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο στο Τρόοδος. Την Κυριακή η θερμοκρασία αναμένεται να είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σήμερα, o καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, o καιρός θα είναι παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά το απόγευμα θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Από νωρίς το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στην περιοχή θα πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Στην περιοχή θα εξακολουθήσουν να πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.