Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

O Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε σε εκείνον, τον Fipster και τον τσακωμό, που αποκάλυψε ο δεύτερος ότι είχαν μεταξύ τους.

Ο πρώην παίκτης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και δήλωσε αρχικά: «Αχ, έχω μπλέξει και με τον Φίλιππο τώρα, που ξυπνάει με κακοκεφιά και αρχίζει και λέει διάφορα ασυνάρτητα. Δεν έχουμε τσακωθεί. Μια χαρά, μαζί ήμασταν χθες. Γιόρταζε κιόλας. Χρόνια πολλά Φίλιππε κι από εδώ. Ρε παιδιά, μαζί ήμασταν χθες. Μην τον ακούτε, δεν ξέρω τι έπαθε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βγήκε προχθές το βράδυ μόνος του και μάλλον, δεν πήγε καλά το βραδινό ποτό και ξύπνησε το πρωί κι είχε νεύρα και λέει "πού θα ξεσπάσω; Στον Κωνσταντίνο"».

Όσο για την πρόταση να επιστρέψει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, είπε: «Η Ευρυδίκη ήξερε από το καλοκαίρι ότι θα γινόταν μια πρόταση στην Πάρο, αλλά η επίσημη πρόταση έγινε τώρα. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι έχει μαντικές ικανότητες η Ευρυδίκη. Το καλοκαίρι δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης. Το ότι βρέθηκα εγώ στην Πάρο και συζήτησα με τη Σίσσυ, είναι ένα άλλο κομμάτι».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν προτιμούσαν εμένα σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με τον Δημήτρη, δεν έχουμε και κάτι να μιλήσουμε».