Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ατυχημα τεξας

Ένα μικρό ελικοφόρο αεροπλάνο βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης σε αεροδρόμιο του Τέξας και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε παρακείμενο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο πέφτει αρχικά πάνω σε έναν φράκτη στη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο Aero County του προαστίου ΜακΚίνεϊ του Ντάλας το περασμένο Σάββατο και στη συνέχεια να βγαίνει στο δρόμο έχοντας χάσει έναν τροχό και να συγκρούεται με το ασημί αυτοκίνητο, που βρέθηκε ατυχώς στο διάβα του.

«Είδα το αεροπλάνο να διατρέχει γρήγορα τον διάδρομο κι αντιλήφθηκα ότι δεν θα είχε χρόνο να σταματήσει», είπε σε τοπικό δίκτυο ο Τζακ Σνάιντερ, που κατέγραψε με το κινητό του το βίντεο της σύγκρουσης. «Σαφώς πήγαινε πολύ γρήγορα, τα λάστιχα κάπνιζαν».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος δεν τραυματίστηκαν. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την πόλη Μίντλαντ του κάπου 530 χλμ. δυτικά του Ντάλας, και επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Aero Country, όταν συνέβη το ατύχημα. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διερευνά τα αίτια του συμβάντος.

Πηγή: iefimerida