Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Μια σχεδόν απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην Ινδία όταν ένας γιατρός παράτησε στη μέση ένα χειρουργείο επειδή θύμωσε γιατί δεν του σέρβιραν τσάι.

Σύμφωνα με το Sky News ο χειρουργός πραγματοποιούσε επεμβάσεις σε οχτώ μέλη της ίδιας οικογένειας - όλες γυναίκες - σε νοσοκομείο στην πόλη Ναγκπούρ στην κεντρική Ινδία.

Κατά την ίδια πηγή όταν ο γιατρός ολοκληρώσε το τέταρτο από τα χειρουργεία και ξεκίνησε τη διαδικασία χορήγησης αναισθησίας στους υπόλοιπους ασθενείς, φέρεται να ζήτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να του φέρουν ένα φλυτζάνι με τσάι.

Όταν, όμως, αυτό δεν συνέβη, ο γιατρός άφησε στα «κρύα του λουτρού» τις υπόλοιπες γυναίκες, όπως μετέδωσε το ινδικό NDTV.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Ναγκπούρ τόνισε ότι σε βάρος του γιατρού πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Αν οι γιατροί εγκαταλείπουν τέτοια κρίσιμα χειρουργεία για ένα ποτήρι τσάι πρέπει να κατηγορηθούν με το άρθρο 304 του Ποινικού Κώδικα της Ινδίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά επιστρατεύτηκε άλλος γιατρός για να ολοκληρώσει τις χειρουργικές επεμβάσεις στις υπόλοιπες γυναίκες που ήταν ήδη σε αναισθησία.