Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υξ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τα σχόλια που έκανε σχετικά με την απιστία και την προσωπική της ζωή, ανάμεσα σε άλλα, στην εκπομπή «Γεια σου».

Για το σχόλιό της περί απιστίας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, καθώς και για το αν ήταν αιχμή για τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του «Survivor».

Η αθλητικογράφος διευκρίνισε: «Η άποψή μου για την απιστία γενικότερα... Έχω συγχωρέσει απιστία, αλλά δεν μπορώ, είναι αιτία χωρισμού για εμένα. Όχι, δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο αυτή η δήλωση».

Για τη δημοσιότητα που γνώρισε η προσωπική της ζωή στο παρελθόν, σχολίασε: «Πέρασα αρκετές στιγμές που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Μέρες που γύρναγα σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα και να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου και να κλαίω, όσο γράφονται πολλά πράγματα άσχημα», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν είπε μονάχα: «Τι κάνεις; Τα νέα σου… Όλα καλά;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Το έχουμε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο. Θα πάει έτσι σε μια παρέα που τη γνωρίζει, περνάει καλά σε αυτήν, οπότε εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα έτσι λίγο που το είχαμε συζητήσει από το καλοκαίρι. Του εύχομαι να είναι καλά και να είναι χαρούμενος και να είναι έτσι λίγο διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές που ήταν λίγο πιο κλειστός. Θεωρώ ότι έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί οπότε του εύχομαι όλα τα καλά».