Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Για να τη δουν από κοντά και να προλάβουν να τραβήξουν μια φωτογραφία πλήθος ανθρώπων περίμενε τη Μόνικα Μπελούτσι έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιταλίδα σταρ, που είναι καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας.

Στην ταινία «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα η Μόνικα Μπελούτσι ερμηνεύει σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της κορυφαίας σοπράνο.

1

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

1

Εν μέσω επιφωνημάτων, φλας και εκφράσεων λατρείας, η Μόνικα Μπελούτσι περπατά, χαιρετά ευγενικά τον κόσμο και στέλνει ένα φιλί στον αέρα.

1

«Βαθιά μέσα στην καρδιά μου η Ελλάδα»

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η Μόνικα Μπελούτσι δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Είπε πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της.

1

«Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ«, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr