Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λάρνακας), προχώρησαν χθες στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη παραμονή.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε οικία στη Λάρνακα. Κατά την έρευνα, στην αυλή της οικίας εντοπίστηκαν δύο άντρες ηλικίας 42 και 34 ετών να ασχολούνται με διάφορες εργασίες.

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι ο 34χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα, την οποία ο 42χρονος είχε χρησιμοποιήσει για να μεταβεί στο μέρος, η οποία μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ήταν κλοπιμαία.

Ο 42χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε τσαντάκι μέσης που εντοπίστηκε πλησίον του, ανευρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 2.5 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται, ότι είναι μεταμφεταμίνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία, στην παρουσία του 32χρονου ιδιοκτήτη της, καθώς επίσης και 28χρονης, ανευρέθηκαν σε διάφορα σημεία και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 27.70 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, πέντε ζυγαριές ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.

Τόσο ο 32χρονος, όσο και η 28χρονη,αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) και Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.