Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Patrick Dempsey

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ ανακηρύχθηκε ως ο «Πιο σέξι άνδρα εν ζωή» του περιοδικού People για το 2023. Ο Ντέμπσεϊ που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού από το βράδυ της Τρίτης πήρε το «στέμμα» από τον Κρις Έβανς που ήταν ο περσινός... πρωταθλητής.

Ο γνωστός ως McDreamy κέρδισε το γυναικείο κοινό από τον ρόλο του στη σειρά και έκτοτε ο Dr. Derek Shepherd δεν έχει φύγει από τις γυναικείες καρδιές. «Είμαι χαρούμενος που πήραν αυτή την απόφαση και ήμουν εγώ φέτος», δήλωσε

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι πατέρας της 21χρονης Tallula, και των δίδυμων Darby και Sullivan, 16 ετών, με τη σύζυγό του Jillian, 57.

 

«Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου παίρνει λίγο χτύπημα, αλλά μου δίνει την πλατφόρμα για να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό», συμπλήρωσε ο Ντέμπσεϊ .

«Και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν ο παράνυμφος! Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου είναι καλός», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν «εντελώς σοκαρισμένος» όταν έμαθε για την τιμή.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Τζιλιάν Ντέμπσεϊ από το 1999 με την οποία έχουν αποκτήσει.

Ο ηθοποιός του “Bridget Jones’s Baby” είπε ότι ανυπομονεί για τα αστεία που θα κάνει η οικογένειά του τώρα που ανακηρύχθηκε ο “πιο σέξι άνδρας εν ζωή” του περιοδικού.

«Απλώς θα με κοροϊδέψουν και θα με πειράζουν και θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι», είπε για την οικογένειά του. «Που είναι καλό, με κρατούν νέο».