Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υγ

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Από την πυρκαγιά τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Όλα άρχισαν γύρω στις 03:00, τα ξημερώματα όταν λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε καθιστικό διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο εννιαώροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και η Υδραυλική Τηλεσκοπική Πλατφόρμα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:45.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ο ένοικος του διαμερίσματος απουσίαζε. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το καθιστικό του διαμερίσματος, καθώς και το περιεχόμενό του, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε και το υπόλοιπο διαμέρισμα.

Επιπρόσθετα, από τον καπνό επηρεάστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι του πέμπτου ορόφου της πολυκατοικίας. Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε εκκένωση των διπλανών διαμερισμάτων και χρειάστηκε η μεταφορά τριών ενοίκων του κτηρίου στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, λόγω εισπνοής καπνού.