Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θυ

Από την κόλαση του προσπαθούσε να ξεφύγει γερμανικός ποιμενικός, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος ανάποδα, σφηνωμένος σε μια γωνιά του μπαλκονιού.

Η ιστορία του σκύλου Rada έκανε χιλιάδες ανθρώπους να κλάψουν. Οι εικόνες αυτού του Γερμανικού Ποιμενικού προέρχονται από το Tutaev της Ρωσίας.

κξ

Ήταν μια κανονική μέρα όπως κάθε άλλη για μερικούς ντόπιους περαστικούς, όταν παρατήρησαν έναν φτωχό σκύλο να κρέμεται ανάποδα και σφηνωμένος στη μία πλευρά του μπαλκονιού του σπιτιού του.

Έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να είχε πέσει , αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν. Πήραν μια σκάλα και ένας άνδρας κινητοποιήθηκε αμέσως για να φτάσει στο μπαλκόνι και να σώσει το τρομαγμένο ζώο . Οι γκρίνιες του ήταν αποκαρδιωτικές. Ο Ράντα προσπαθούσε να ξεφύγει από την κόλαση που αναγκάστηκε να ζήσει καθημερινά.

Όταν διασώθηκε ο Γερμανικός Ποιμενικός, οι διασώστες κατάλαβαν ότι οι συνθήκες υγείας του ήταν πολύ σοβαρές. Ήταν αδύνατος και υποσιτισμένος, τα οστά του ήταν ορατά με γυμνό μάτι. Όχι μόνο αυτό, μετά από μια επίσκεψη σε κτηνιατρική κλινική, ο γιατρός διαπίστωσε ότι έπασχε από αναιμία και είχε έλλειψη αιμοσφαιρίνης στο αίμα του , πιθανότατα προκλήθηκε από τον υποσιτισμό της και την ανάγκη της για φαγητό. Το κουτάβι τρομοκρατήθηκε από τους ανθρώπους και έδειξε σημάδια τραύματος που είχαν επηρεάσει και την ψυχολογική του κατάσταση.

Η αληθινή ιστορία του σκύλου Rada

Οι εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν την ευθύνη για τον σκύλο και του βρήκαν ένα ασφαλές μέρος όπου μπορεί να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται. Εν τω μεταξύ, χάρη στη βοήθεια των αρχών, κατάφεραν να ανακαλύψουν την ιστορία του .

Η απόγνωση του σκύλου Ράντα

Ο πρώην ιδιοκτήτης του είναι ένας άνδρας που είναι ήδη γνωστός στην αστυνομία. Ο τελευταίος έπρεπε συχνά να επέμβει στο σπίτι του μετά τις κλήσεις των γειτόνων και την κατάχρηση αλκοόλ . Τώρα θα πρέπει επίσης να απαντήσει για την κατηγορία της σκληρότητας προς τα ζώα.

Η Ράντα, τη στιγμή του ατυχήματος, ήταν μόνη στο σπίτι με μια γάτα, καθώς ο άντρας είχε φύγει από την πόλη. Σίγουρα δεν είχε ανησυχήσει για την κατάσταση των ζώων του ή για το να τους αφήσει την απαραίτητη τροφή και νερό. Δυστυχώς η γάτα βρέθηκε νεκρή και οι διασώστες πιστεύουν ότι η Ράντα, μη θέλοντας να καταλήξει όπως εκείνος, αναζήτησε μια απόδραση από το μπαλκόνι.

Πηγή: petsitting.gr