Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

«Τα τζάμια έπεφταν παντού. Νόμιζα ότι θα κατέρρεε το σπίτι». Αυτά είναι τα λόγια μίας μητέρας που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη όταν η κακοκαιρία Ciaran «χτύπησε» το σπίτι της.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που έχει καταγραφεί από την κάμερα ενδοεπικοινωνίας φαίνεται η μητέρα να είναι ξαπλωμένη δίπλα από την κούνια του μωρού της όταν το παράθυρο του δωματίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται κομμάτια.

Η μητέρα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου αρπάζει το μωρό από την κούνια γλυτώνοντάς το την τελευταία στιγμή από τα θραύσματα.

«Πήγα για ύπνο και ξύπνησαν με τον άνεμο να γίνεται όλο και πιο δυνατός και απλά μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό. Ένιωσα ότι έπρεπε να την βγάλω έξω και τότε ήταν που έσπασαν τα παράθυρα» είπε η Τζέσικα Ο’ Ράιλι στο Sky News.

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό και μπήκα στιγμιαία σε κατάσταση επιβίωσης. Τα τζάμια έπεφταν παντού και την άρπαξα και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες. Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε για να είμαι ειλικρινής», υποστήριξε ακόμη.
 

Η Ο’Ράιλι έμεινε αγκαλιά με το μωρό της στο διάδρομο του σπιτιού μέχρι να έρθουν οι ομάδες διάσωσης για να απομακρύνουν την ίδια και άλλους κατοίκους που επλήγησαν από την κακοκαιρία σε κοντινά ξενοδοχεία. Η ίδια δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. «Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο σαλόνι και στην κουζίνα. Όλο το πίσω μέρος του σπιτιού μοιάζει να ανατινάχθηκε. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα και υπήρχαν παντού γυαλιά, στην κούνια της, στο κρεβάτι μου, σε όλο το πάτωμα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σύντομα, δεν είναι ασφαλές μέρος προς το παρόν για την κόρη μου», πρόσθεσε.
 

Πηγή: protothema.gr