Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τα δημόσια νοσηλευτήρια θα διαχειριστούν αποτελεσματικά, ενδεχόμενες αυξημένες ανάγκες, για υγειονομική περίθαλψη, τονίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, υπό την Υπουργό Υγείας Πόπη Κανάρη την Πέμπτη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, στο επίκεντρο της σύσκεψης ήταν η αξιολόγηση του επιπέδου ετοιμότητας των υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, για διαχείριση ενδεχόμενων αυξημένων αναγκών για υγειονομική περίθαλψη, λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Διευθυντές Δημόσιων Νοσηλευτηρίων και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης «τα δημόσια νοσηλευτήρια θα διαχειριστούν αποτελεσματικά, ενδεχόμενες αυξημένες ανάγκες, για υγειονομική περίθαλψη».  

Παράλληλα, αναφέθηκε ότι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου «Εστία», οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, για να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο τους ζητηθεί.