Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» υποδυόμενος τον αδελφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο για έξι μήνες.

Εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μήνυμά του στο facebook και αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας τους τελευταίους έξι μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει» έγραψε χαρακτηριστικά. ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».