Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του YouTube «Nansou Tv» και μίλησε για τη φυλακή, την προσωπική του ζωή, αλλά και την οικογένειά του. Αρχικά, αναφέρθηκε στην περίοδο που πέρασε ως φυλακισμένος, τονίζοντας πως δεν ήταν κάτι το τόσο δύσκολο για εκείνον.

«Έχω σκληραγωγηθεί πάρα πολύ, για αυτό η φυλακή δεν μου έκανε μεγάλο μπέρδεμα. Η ζωή μου ήταν ήδη δύσκολη. Δεν φοβόμουν, αυτοί φοβόντουσαν εμένα», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκεε στην οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια. «Ήμασταν καλά παιδιά και τα τρία, είχαμε αγάπη από τους γονείς μας και μεγαλώσαμε πολύ ωραία. Μάθαμε τις γλώσσες μας, πήγαμε σε ωραία σχολεία και δόξα τω Θεώ αυτό είχε μια πάρα πολύ ωραία συνέχεια. Γιατί βλέπεις και σήμερα πως είμαστε ωραία καθοδηγημένοι σαν οικογένεια», ανέφερε.

Για τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένειά του, δήλωσε: «Πήγε στραβά το γεγονός ότι εγώ είχα αφήσει διάφορες ελευθερίες σε πράγματα, γιατί δεν είχα σπουδάσει οικονομικά και θεώρησα ότι τελικά, πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στα πάντα και σε όλα. Είναι κάτι όμως για το οποίο δεν θέλω να μιλάω πολύ. Όπως και όλες οι οικογένειες, έτσι και με τη δική μου, έχω διαπληκτιστεί με κάποιους, ενώ με άλλους είμαι πολύ πιο αγαπημένος από πριν».

Πρόσθεσε επίσης: «Έχω όμως, ανίψια που μπορώ να είμαι μαζί τους και να απολαμβάνω τις χαρές, να ανταποδίδω την αγάπη που μου δίνουν και αυτά, είτε υλικά, είτε πνευματικά, είτε ψυχικά. Οπότε, είμαι καλά».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Έχω μια ομαλή σχέση που σιγά-σιγά γίνεται κάτι υπέροχο. Περνάω πολύ όμορφα σε αυτή τη σχέση και για αυτό θέλω να μείνει εκεί. Πέφτει τσακωμός τρελός».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν είμαι καλός άνθρωπος, είμαι πολύ απαιτητικός και αυτό προκαλεί κάποιες φορές την υστερία και χαλάει την καλοσύνη την αρχική που μπορεί να έχω. Έχω ανθρώπους που τους αγαπώ και με αγαπούν πολύ και το χαίρομαι αυτό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO