Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Driver_Troxaio_Girls

Ο παίκτης του μπέιζμπολ που κατηγορείται για το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν τέσσερις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Pepperdine καταδιώχθηκε πριν από τη σύγκρουση, λέει ο δικηγόρος του.

Ο 22χρονος Fraser Bohm, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για φόνο, αφού φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατά μήκος της Pacific Coast Highway στις 17 Οκτωβρίου, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι Niamh Rolston, 20 ετών, Peyton Stewart, Asha Weir και Deslyn Williams, όλες 21 ετών.

Four_Girls

Ο δικηγόρος του, Michael Kraut, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο πρώην διακεκριμένος αστέρας του μπέιζμπολ ενεπλάκη στο δυστύχημα καθώς τον καταδίωκαν για περίπου τρία μίλια πριν από το σημείο της σύγκρουσης.

«Έχουμε στοιχεία που το τμήμα του σερίφη δεν ήθελε να πάρει, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε ένα περιστατικό καταδίωξης. Όταν ο Bohm επιτάχυνε για να ξεφύγει, τότε συνέβη το δυστύχημα», είπε ο δικηγόρος του.

Ο Bohm δήλωσε αθώος κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την Τετάρτη.


Αργότερα οι δικαστές τον έθεσαν και πάλι υπό κράτηση, αυτή τη φορά με τέσσερις κατηγορίες για φόνο, ορίζοντας την εγγύησή του στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Το τμήμα του σερίφη υπέβαλε τις κατηγορίες αυτές στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες, τους αγαπημένους και την οικογένεια του Πανεπιστημίου Pepperdine καθώς αντιμετωπίζουν αυτόν τον αδιανόητο πόνο», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν. «Σήμερα είμαστε σε βαθιά θλίψη για την απώλεια τεσσάρων αθώων ζωών που αφαιρέθηκαν τραγικά σε μια παράλογη πράξη. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για εκείνους που χάθηκαν τόσο νωρίς».